maanantai 15. kesäkuuta 2009

Rippijuhlatunnelmia

Kiitos Ainon rippijuhlien järjestelykomitealle tilaisuudesta soittaa julkisesti. Itselleni jäi soitteloista ihan hyvä fiilis ja on ollut kiva saada myönteistä palautetta. Outia lainatakseni "Sonja on tosi hyvä laulamaan, Henna on tosi hyvä soittamaan kanteletta, Päivi osaa tosi hyvin soittaa tinapilliä ja Tiina näyttää ihan kivalta." Toivottavasti joku uskaltaisi myös kritisoida, tänne blogiinhan voi jättää vaikka nimetöntä palautetta.

Virallinen konserttitaltiointi on vielä työn alla mutta tässäpä maistiaisia:

Rakastan kai



(Äitin olohuone ja pakollinen taustahäly näyttää olevan olennainen osa meidän keikkailua)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis ihan liian vähän videota, me halutaan nähä näitä enempikin. Kuulostatte tosi näteiltä!
t. "Mikko ja Juice"

outi kirjoitti...

Tiina tosiaan näyttää kivalta, Ramse ainankin nähdessään tämän vilimin huusi koko ajan että "Tiina soittelee! Kato Tiina! Tiina tule pois sieltä tänne!" Ja kun se loppu niin kommenttina oli että "Nyt Tiina loppu." Ainankin yks fani on Tiinalla.

Tiina kirjoitti...

Ihanaa!!!

Ja kiitos kommentista "Mikko ja Juice". Saapa nähdä vieläkö tuo audiovideomestari jotain tänne laittaa

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä kuulosti ja näytti, koittakaa saada tätä videomatskua tänne lissää! Biisi on tarttunut mieleen ja soinut päässä eilisestä asti :)

Meilläkin nuorimmainen hoksasi tätä kattoessaan ensimmäiseksi hurmaavan basistin: "Millon mennään Tiinalle syömään?"

:D

Jenna

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin sais olla laiskoille sellainen "peukku pystyyn" tai "tykkään" -nappula, mistä voi diggailla tekemisiä jos ei jaksa kommentteja kirjoittaa:)

Kiva oli kuunnella tämäkin biisi uudestaan ihan rauhassa, ilman että eräs (ihana) pikkuinen neiti kiljuu korvan juuressa.. Ja yhdyn "Mikon ja Juicen" toiveeseen, että näitä lisää!

Elisa & Elsa