keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Taudintappotalkoot

Viime viikolla pidimme tehokkaat harjoitukset. Ei musta edustusrouvaa tuu käänsi takkinsa ja ryhtyikin balladiksi, sitä veivattiin muutamaan kertaan. Minä (Päivi) hylkäsin pillini hetkeksi ja soittelin rämps-rämps-henkeen kanteletta taustaksi Hennan hienoille kilkutuksille. Myös uutukaiseen Vastavirtaan-biisiin yritimme päästä käsiksi, siihen pitäisi olla vielä yhtä ja toista lisuketta ennen kuin valmista tulee. Muutkin tsipaleet soittelimme läpi pikatahtia ennen kuin teepöytä kutsui. Sonjan äitille kiitokset mokkaunelmakääretortusta!

Tarkoitus oli jatkaa treenejä yhtä tehokkaasti tälläkin viikolla mutta mikrobit, nuo notkeat ja viekkaat, iskivät pahaan saumaan. Hennalta on ääni poissa ja Sonja sai vaivoiksensa angiinan, jonka talttumista nyt odottelemme. Meilläkin on osa joukkueesta ollut kipeänä, toistaiseksi ei onneksi mitään kovin vakavaa.

Kajarin nettisivut elävät vielä viime vuotta, mutta esim. Kalajoen seudun sivulta löytyy viikonlopun ohjelma. Vanhat harput löytyvät lavalta - jos Jumala suo - lauantaina 1.8.2009 klo 10.45.

Ei kommentteja: