torstai 28. helmikuuta 2008

Koulukeikka

Ajattelin kirjata ajatuksia koulukeikalta heti tuoreeltaan. Kokonaisuutena suoriuduimme ihan kohtalaisesti, mutta harmittavia pikkuvirheitä sattui. Itselläni oli kovin epävarma olo, olisi varmasti ollut hyvä soittaa vähän juuri ennen esiintymistä.

Alkulöpinöiden jälkeen vedimme vienoisesti Olkame tytöt yhessä ja sitten sekä Valamon että Konevitsan kirkonkellot. Näistä jäi ihan hyvä mieli. Seuraavaksi Donnybrook Fair, jossa tinapillin tukkoisuus häiritsi erityisesti. Ja liekö syy vai seuraus, että ensimmäinen aloitus meni pieleen. Legendaankaan en voi olla ihan tyytävinen; ainakin omassa lauluosuudessani oli rytmillistä epätarkkuutta. Tinapillihäiriöt oli tässä aika pieniä, kuta hullut niistä huutelemma. Maalaisromantiikkaa osui maaliinsa ainakin opettajakunnan kohdalla. Minäkin tykkäsin. Samoin Pop-musiikkiin olen tyytyväinen. Millaisin mielin muut?

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Mulla meni olkaamme tytöt poskelleen. Jännitys ja kantelehanskojen puuttuminen tekivät sen, että aloittaessa kädet olivat ihan jäässä. Onneksi Ainon osuus on siinä kuuluvampi, joten vahingot jäivät aika pieniksi.

Ollaanhan me kyllä paremminkin soitettu, mutta esitys pysyi kuitenkin kasassa ihan hyvin mielestäni. Ja oli tosi kivaa käydä koulussa soittamassa!

Tiina kirjoitti...

samaa mieltä päivin kanssa. tosin olisi viisasta, että tyttölaulussa olisimme jatkossa päivin kanssa vierekkäin. muuten juurikin niinkun päivi sano. ihan jees, mutta paremminkin olis voinut mennä

mutta kutsuhan ne meitä toistekin

-sitten me näytetään niille

Päivi kirjoitti...

Laurilta kyselin tunnelmia konsertista. Hän sanoi että ihan jees, mutta jotkut nelosluokkalaiset oli kuulemma olleet sitä mieltä että Pop-musiikkia oli nössö.

Huoh. Ja me kun niin luultiin olevamme rock. "Tätikin on joskus ollut nuori..."

Vaativa yleisö.

Tiina kirjoitti...

en usko että ne nelosluokkalaiset olivat oikeasti sitä mieltä. tottakai ne niin sanoo kakkosluokkalaiselle ollakseen itse vähän vähemmän nössöja