torstai 26. maaliskuuta 2009

Laulajatar!

Päivi julkaisi soitinuutisen suoraan blogissa, kuten kunnon Harpun kuuluukin! Lukuisia sulosäveliä uudelle pillille toivotamme me.

Päivän toinen uutinen olkoon se, että viimeinkin Vanhat Harput kiinnittivät joukkoonsa ihan oikean laulajattaren, joka omaa taipumuksia myös rytmisoittimiin. Allekirjoittanut luovuttaa mieluusti lauluhomman sille, joka sen oikeasti hallitsee, ja keskittyy kanteleensoittoon. Tervetuloa Vanhaksi Harpuksi, Sonja.

Tämän päiväisissä harjoituksissa esittelimme Sonjalle omat biisimme, elikkä Olkaamme tytöt yhessä, Petetyn kirous, Suvun kuopukselle, Rakastan kai(sua), Ei musta edustusrouvaa tuu ja Maalaisromantiikkaa. Ja tietysti laulettiin myös kiitosvirsi päivän hyville uutisille, Herraa hyvää kiittäkää. Sonja sai matkaansa biisien sanat ja tarkoin varjellun Paskafestarikoosteen vuodelta 2007.

Eväänä tällä kertaa soijapihvejä, jauhelihaa, vihanneksia ja jasmiiniriisiä. Taisimme juoda myös kahvia ja teetä. Soijapihvejä sai myös kotipakettiin.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

eväät olivat erikoisen makoisat, kiitos siitä. Uutta oli todellakin tämä kotipakettipalvelu.

Laulu sujui myös oikein mallikkaasti. Kiitos siitäkin kaikille.

Päivi kirjoitti...

Kiitän soijapihveistä, hyvältä maistui! Harmi kun jouduin lähtemään kesken pois mutta oli tosiaan ihan kiva tulla kotiin kun pitkänmallinen paketti odotti laatikossa.

Sonjalle kiitos rohkeudesta astua meluiseen joukkoomme ja tervetuloa! Eiköhän me saada bloggeritunnuksetkin tekaistua niin että pääset kirjoittamaan.