torstai 15. lokakuuta 2009

Purkissa

Tiistai-illan vietimme rattoisasti BRR-musiikin yläkerrassa soitellen. Paikalla oli myös lehdistön edustaja: Raili Viirret kirjoittaa meistä juttua Raahen Seutuun tai Raahelaiseen ja toimintapainotteisia kuviakin napsittiin. Hienoa!

Äänityssessio oli kerrassaan upea kokemus. Aloitimme "siinä toisessa" sävellajissa soivilla biiseillä: Peteyn kirous ja Rakastan kai saatiin molemmat purkitettua toisella yrityksellä. Munniharppu soi kirouksessa suorastaan tainnuttavalla tavalla! Huomiseen, Maalaisromantiikkaa ja Pohjalaisäidin kehtolaulu kulkivat ilman kommervenkkejä, ja saimme vielä luvan yhteen bonusraitaan joka ranking-listan mukaan oli Rikas Rakas elämä. Siihen tulikin henkilökunnan ehdotuksesta viime hetkessä pieni uutuus, eli lisää tinapilliä viimeiseen kertosäkeeseen.

Eipä voi taas muuta kuin ylistää BRR-musiikin asiakaspalvelua. Tekniikka pelasi vimpan päälle ja äänenlaatu levyllä on hyvääkin hyvempi. Kaupan päälle saimme ystävällismielistä palautetta ja hyviä vinkkejä myös tulevia esiintymisiä ajatellen. Two thumbs up!

Nyt meillä siis on kätösissämme kuusi biisiä sisältävä demolevy. Rakastan kai ja Pohjalaisäidin kehtolaulu tuupattiin tuoreeltaan kuultavaksi mikseriin ja muita kappaleita voi käydä kuuntelemassa orkesterin kodeissa. Kunhan saamme lätyn nimettyä ja kannet taiteiltua, se tulee vielä nimellistä korvausta vastaan kaikkien halukkaiden saataville.

Ei kommentteja: