sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Mäen vieressä

Niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa! Tänään yritimme lunastaa tinapillistiä omiin tarkoituksiimme tekemällä pienehkön siivoushyökkäyksen heidän lähes muuttovalmiiseen taloonsa. Ajatuksena oli tietysti se, että kun neljä naista siivoaa yhden tunnin ajan, niin kiireinen tinapillisti voi harppuilla kolmen tunnin ajan. Raksapölyä häädettiin reippaanlaisesti, ja kaikki otettiin irti myös soitannollisesti. Tyhjässä talossa parhaiten laulu raikasi olohuoneessa, makuuhuoneeseen tuli hiukan ahdasta, kun äänet kimpoilivat seinistä melkoisella voimalla.

Tarkoituksena oli pitää tiukat treenit tiistain studioreissua ajatellen. Vielä jäi ainakin kantelettarelle pikkuisen hiomista, mutta keikkakunto todettiin hyväksi (mikä tarkoittaa, että soitto sujui vaikka väärille jäljille välillä harhauduttiinkin), ja muutama rock'n roll-elekin tuli tehtyä biisin lopuksi.

Suurkiitokset Mäenvieren isännälle, joka järjesti paikalle teetä ja laskiaispullia. Allekirjoittanut lupasi tulla talkoilemaan toistekin. Ehkä jopa ilman kanteletta ;)

Ei kommentteja: