perjantai 23. marraskuuta 2007

Kenraaliluuntnanttiharjoitukset

Tänään harjoiteltiin koko bändillä huomista koetusta varten, koko setti läpi kauhun tasapainolla. Aikaa oli tunti, Tiinan piti lähteä navettaan ja Hennan soittotunnille. Päivi saatiin harjoituksiin suoraan töistä ja kauppareissulta. Kaiketi meni ihan hyvin, kukaan ei oksentanut eikä itkenyt, eikä yksikään instrumentti mennyt hukkaan, mitä nyt kainalorumpu oli jossakin muualla.

Henna unohti sanat yhdesti ja jotain muutakin asiaankuuluvaa hutilointia ilmeni. Mutta: minua viisaammat ovat sanoneet, että kenraaliharjoitusten pitää mennä huonosti, että keikka menisi nappiin. Sössitäänpä sitten huomiset, ne KENRAALIharjoitukset sitten ihan perusteellisesti ;-D

Onnea saisi tuoda ainakin se, että sain ison rakon keskisormeeni. Testasin sitä sen verran, että näppäilystä ei ainakaan tule mitään. Rämpytän siis kaikki biisit, ja toivon että en loukkaa itseäni enempää. Viime hetken neuvo kanteletta soittaville Harpuille, Tiinalle ja Ainolle. Tarkistakaa että kynnet ovat riittävän lyhyet.

Bändi aloittaa joskus iltanavetan jälkeen. Eli käsittääkseni kuuden jälkeen illalla voisi olla hyvä aika tulla paikalle! (Viralliselta kutsujataholta voipi kysellä tarkempia tietoja. Mää en muuten tiedä yhtään mitään.)

Ei kommentteja: