maanantai 12. marraskuuta 2007

Kuinka monta ihmistä mahtuu kaksioon?

Ainakin 16, totesimme tänään kun Harppujen (4kpl) ja Harppujen paikalla olevien lasten (5 kpl) lisäksi taloon ahtautuivat Eemeli, Katja, Outi, Juhani, Juho, Arto ja Rami. Hyvä meininki ja tiivis tunnelma, kohti Paskista siis!

Soitannollinen puoli jäi loppujen lopuksi (taas) vähän heikommalle. Edustusrouva oli epävireessä, syy siihen jäi selvittämättä. Suvun kuopusta laulettiin myös, ja Afrikan yötä. Sitten meni soittimet hukkaan ja se siitä.

---
PS. Tiina, karvalakkisi on täällä. Kokeilin sitä, mutta saisi olla pari numeroa suurempi; nyt puristaa ikävästi silmälasien aisoista. Ehkä jätän tuosta Tintun esittelymallistosta jonkun riittävän suuren ja karvaisen yksilön itselleni terapiakäyttöön.

Toki villa on aina villaa mutta ilmeisesti tekokuitukarvalakillakin on suotuisia vaikutuksia?

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tiina kirjoitti...

no, meninpä sählätessäni poistamaan tuon kommentin. sisältö oli kutakiunkin seuraavanlainen:

sinäpä sen sanoit Päivi; villa on aina villaa. mutta kyllä tekokuitukin (noin siis karvalakkina) on parempi kuin ei mitään. en kyllä kamalasti perusta yleensä ottaen tekokuiduista. esimerkiksi alusvaatteissa tekokuitu ei ole parempi kuin ei mitään. Näin ostorajoitteiselle kuin minä suotakoon kuitenkin karvalakin olevan tekokuituinen.

Henna kirjoitti...

Kuulemma mohairillakin on unettavia vaikutuksia. Miksi Päivi et virkkaisi tai kutoisi terapiamyssyä?

Taidan minäkin lähteä lampaankarvalakin etsintään... :-D

Anonyymi kirjoitti...

Päivin kans eilen temppujumpassa visioitiin villajoogasta kantelesäestyksellä. Tiina vois vaikka vetää sitä. Joogaminen tapahtuu lampaantaljalla mielellään bikinit päällä jotta on riittävästi ihokontaktia villaan. Karvalakki päähän ja terapeuttista villastatehtyä hernepussia puristelemaan. Aaah.. Jo ajatus rauhoittaa.

Tiina missä olet? Mikset vastaa puhelimeen. Mennäänkö me sinne ktm:lle vkl:na? Mulle tulee lo. la ja su.

Tiina kirjoitti...

juu la käy. mulla on lo su ja ma ja ko pe