torstai 13. elokuuta 2009

P-aukiset PA-ostoksilla

Kävimme Hennan ja Sonjan kanssa BRR-musiikissa "ottamassa selvää" kaltaisellemme orkesterille soveltuvasta äänentoistolaitteistosta. Niinhän siinä kävi että ihastuimme ikihyviksi meille tarjottuihin vempeleisiin ja nyt vaan haalitaan rahaa kasaan niin että saadaan pelit kotiin. Soittelimme liikkeessä pari biisiä ihan kylmiltään ja huikeaa oli huomata mikä vaikutus pelkällä mikserillä ja yhdellä kaiuttimella on bändin soundiin!

Ehkä on joskus aiemminkin tullut mainittua että kyseisessä puljussa palvelu on mitä loistavinta ja ilmapiiri luovuutta edistävä mutta mainitaan taas. Ties vaikka näillä kehuilla saadaan vielä vähän alennusta...

Näillä endorfiineilla jaksaa taas melko pitkään.

PS. Kalajoen seudun verkkolehden Kajari-kuvagalleriassa on muuten tosi kaunis kuva meidän Tiinasta, katsokaa ja ihailkaa!

_____________________________________

Se meidän mökäpönttö tulee siis olemaan tällainen
Mikrofoneista löysin mainossivun, jossa kerrotaan englanniksi, että nämä mikrofonit eivät kierrä (eli pidä omia aikojaan pahaa ääntä) Sivu on englanninkielinen ja meluisa, joten älkää klikatko linkkiä kun lapset nukkuu.

T.Henna

4 kommenttia:

Henna kirjoitti...

En osannut laittaa linkkiä kommentteihin, joten peukaloitsin Päivin kirjoitelmaa.

Niille, jotka kysyvät, että "miksi tuollainen, miksei sellainen", haluan vastata: meillä ajetaan vanhalla Fordilla, vaikka uusia Audejakin on olemassa. Fordilla on kiva ajaa, ja se on nätin värinen ja (meille) sopivan kokoinen. On kiva päästä paikasta toiseen omalla autolla. Anopin autossa ei kerta kaikkiaan ole samaa fiilistä, sitä ei saa aina lainaan ja sekin voi olla joskus rikki.

Sonja kirjoitti...

Ihana mikki! Rakastan, rakastan! Oli hieno esittelyvideo ja jo niin ihanuus liikkeessä, että kyllä se meikäläiselle hintansa haukkuu!

Ei malta odottaa, että milloin sen saan liikkeestä noutaa... Hrrr...
Ja että saadaan uudestaan siellä vähän soitella, basson kanssa!

Kyllä lähtee!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä sillä oli kulmat kurtussa.

Vaan joo, hienoja ostoksia olette suunnitelleet. Passo on tosiaan mennyt Ylitornioon, joten äreämpiä saundeja siltäkin saralta odotettavissa.

terv,
Tiina hotellin aulasta

Henna kirjoitti...

Juu no mua on ikäni epäilty holtittomaksi rahankäyttäjäksi, siksi kulmat kurtussa...

On kuitenkin rauhallisempi olo, kun kajari ostetaan uutena, on sitten takuut ja sen sellaiset kunnossa. Ja se setti kuulosti tosi hyvältä! Enempi hehkutusta sitten facebookin postissa :)