lauantai 1. elokuuta 2009

Vanhat Harput Kajari-lavalla

Tässä yksi kuvatus isoista kekkereistä, joihin osallistuimme tänään.

Kokemus oli kerrassaan miellyttävä, järjestäjät herrasmiehiä ja tekniikka pelasi. Hyvä mieli jäi, voisi vaikka uudelleenkin soitella julkisesti. Kehujakin saimme, ja levyä tiedusteltiin. Yleisö oli upeaa, kiitokset kaikille paikalla olleille!

Kuva on vähän kehno, mutta parempia odotellessa!






---
Tässä vielä pari lisäkuvaa:


Facebookissa on myös kansio, sinnekin saa kuvia laittaa. T. Päivi

6 kommenttia:

Sonja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sonja kirjoitti...

Keikka meni kyllä hyvin, fiilis oli loistava. Tuolta lavalta meidät bongattiin uudelle keikalle, soitamme keskiviikkona Merimajalla eläkeläisten juhlassa, johon saapuu väkeä kuudelta eri paikkakunnalta linja-autoittain. Pikkujouluohjelmistoakin jo tiedusteltiin.

Kehuja saimme paikan päällä ja nyt jälkeenpäin hienosta musiikista, joka on arkipäiväistä ja jotain erilaista, mitä radiosoitossa kuulee.

Sonja kirjoitti...

Vai pitäisikö tuo sanoa: Jotain erilaista, mitä radiosoitossa ei kuule. ?

Sisäinen pilkuttaja iski jälleen... = )

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on muutama kuva keikasta, ja sitten Maalaisromantiikkaa biisistä videopätkä. Kuvan laatu ei oo kauhean hyvä, kun se on kameralla otettu ja Tomppa keikku sylissä samalla, mutta kyllä siitä ääntä ainakin kuuluu :) Pittää koittaa välittää teille näytille kun saa aikaseksi!

Jenna

Anonyymi kirjoitti...

On niin jotenkin tosi mukavaa, kun saatte hyvää palautetta ja keikkailukin on sujunut hyvin! Livenä en ole päässyt kuuntelemaan kuin kerran Ainon rippijuhlissa, mutta hengessä olen sitäkin enemmän. Hienoa naiset ja eikun pikkujouluohjelmistoa jo suunnittelemaan! :)

Ee

Päivi kirjoitti...

Hei Jenna, Facebookiin voi laittaa fanitkin kuvia ja varmaan videoitakin. Ja yritetään taas joskus tällätä keikka sellaiseen ajankohtaan että Elisakin on maisemissa, ja harjoituksiinhan ainakin on vieraat aina tervetulleita.

(Ja minä sanoisin että "erilaista kuin radiosoitossa kuulee.")