torstai 16. elokuuta 2007

Kuinka julkisia ollaan?

Hei harppusiskot, pohditaanpa nyt näin blogin aluksi kuinka julkisia halutaan olla. Nyt olemme semmoisessa moodissa että blogia voi lukea ja kommentoida kaikki, mutta emme ole "listautuneina" missään, edes tämän palvelun hakukoneilla tms. Onko hyvä näin vai siirrytäänkö asteen verran joko privaatimpaan tai avoimempaan suuntaan?

Tein teistä kaikista admineja niin että kaikilla on nyt mahdollisuudet säätää tämän blogin ulkomuotoa jne. Toivottavasti päästään kuitenkin yhteisymmärrykseen niin ettei joka kerta Ainon käynnin jälkeen olla mustia ja Tiinan jälkeen pinkkejä.

Henna toivoi omia osastoja soittimille ja taustajoukoille. Voisimme toteuttaa sen noilla luokkatunisteilla, eli kun kirjoittaa viestiä niin laatikon alareunassa on "Tämän blogitekstin luokkatunnisteet", joihin sitten voi laittaa aiheet mitä teksti koskee. Vaikka just soittimet, harjoitukset, biisit, keikat, muut kälätykset jne. Ja ne tunnukset sitten listautuu tuohon reunaan (<--) ja siitä lukija voi sitten hakea kerralla kaikki tekstit joissa kerrotaan vaikka nyt sitten meidän soittimista.

Niin ja sitten meidän täytyy tietysti ottaa edustava kuva joka laitetaan tuohon reunaan näkyviin.

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Ilmoitin jo blogin osoitteen Bändirekisteriin... Ei varmaan ole syytä hirveästi salailla tätä juttua?

Tiina kirjoitti...

juu ei. listoille kai tässä pyritään, niin aloitetaan vaikka siitä blogilistasta.