tiistai 21. elokuuta 2007

Ristiäiskeikka

Tässäpä Harput viime keskiviikon (15.8.07) keikalla. Soitimme Ramin ristiäisissä kaksi laulua; Herraa hyvää kiittäkää ja Suvun kuopukselle. Palaute oli positiivista, vaikka soittaminen ei kyllä ollutkaan niin yksinkertaista kuin ainakin minä olin kuvitellut. Ihan uutena ja yllättävänä tekijänä kuvioihin astui Jännitys, enkä ollut yhtään varautunut moiseen. Yleisö kun oli tuttu ja olemmehan me kukin tahoillamme aikaisemminkin esiintyneet. Mutta soitto meni ihan mitä melkoisesti, vaikka kädet vähän hikosivatkin. Yleisö pastoria myöten meni täysin sanattomaksi :)

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Öh, mitenkäs me näytetään vähän poissaolevilta... Täytynee kehittää rokimpi keikkaluuki.

Anonyymi kirjoitti...

Soitto oli todellakin mykistävää! Siis aivan mahtavaa. Iho meni kananlihalle vaikka lämpöä taisi olla reilusti yli hellerajan. Siinä tohinassa vain unohdin kiitellä. Että kiitos nyt näin jälkikäteen! En ollut kuullut teidän herraahyvääkiittäkää etukäteen ja kuvittelin että no se on joku virrenlollotus, pitäähän semmonenkin ristiäisissä olla että soittakaa vaan... Olin väärässä. Rummun ja munniharpun kera se kuulosti jotenkin mystiseltä... alkukantaiselta... En osaa kuvailla. Hienoa oli joka tapauksessa. Kiitos kaikille.

Henna kirjoitti...

Kiitos, Outi :-)

Päivi, eihän sitä ristiäisissä sovi liian rok olla, kun kyseessä on kristillinen perhejuhla! ;-)

Ehkäpä Paskafestarien isompi stage saa aikaan rokimpia kuviakin? Sinne sitten taiteilijanimien mukaiset kuteet päälle :-D