sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Harjottelua ja muutakin

Harjoteltiin tänään päivällä ilman Ainoa. Ikävä oli. Aika Paljon tosin puheltiin myös niitä näitä ja purettiin tuntoja. Oli vähän alakuloa liikkeellä. Harjoteltiin alttostemmaa akkalauluun. Siitä tulee ihan hyvä kunhan harjotellaan vielä enemmän. Outin iloksi soitettiin myös Afrikan yö ja "apinat vilistää silmissäni"-markkinalaulu.

Lueskelin iltapäivällä Kanteletarta. Siinäpä kirja täynnä meille sopivaa matskua. Sanoituksia saa vähän "nykyaikaistamalla" sieltä vanhoja lauluja. Ei ne laulun aiheet ole miksikään muuttuneet. Iloja ja suruja sopivassa suhteessa.

Itellä jo aikaisemmin pyöri päässä semmonen lause, että meren aalloilla kuunnellaan melankolinaa. Saa nähdä tuleeko siitä ikinä mitään.

Evääksi Päivi tarjosi ah niin ajankohtaista vispipuuroa.

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Kyllä tässä orkesterissa jokaisella on oma paikkansa. Silloin kun soitetaan ilman Tiinaa, tuntuu koko ajan että "hitsit, kyllä tämä sitä munniharppua/huuliharppua/rumpua/muuta kalistinta kaipaa" ja nyt taas yksi kantele kuulosti niin pliisulta.

Ja basso. Se me tarvitaan, havaitsimme jälleen kerran illalla tuomasmessun kuoroharjoituksissa. Koistisen 5-kielinen bassokantele kustantaa 350e, 7-kieliselle ei ole hintaa näkyvissä. Jos pysytään Lovikalle uskollisina, säästyisi satanen. (Paitsi että se mikrofoni ehkä olisi ihan asiallinen) Haaveeksi jäänee toistaiseksi, mutta jos joskus on ylimääräistä rahaa niin tiedänpähän mihin sen sijoittaisi.

Mulla on myös pyöriskellyt mielessä sellainen surkeuspäivän laulun alku. Sanat vain, sävellyksen jätän taas muiden huoleksi.

Ja aivan absolyytli kannatan Kanteletarta! Mateli Kuivalattaren hengessä ;-)