keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Kieliostoksille mars!

Vaihteeksi ostoslistalla kieliä, mandoliiniin tällä kertaa. Minäkin virittelin soittopeliäni. Vika vanhoissa kielissä (siis kaiketi taivaan vanhoissa; soitin myytiin minulle nimellä mandoliini 50-60-luvulta). En tunne itseäni huijatuksi, sillä myyjä kuitenkin kertoi kielten olevan jo vaihtokunnossa. Vaikka poikki onkin vain yksi kieli, ostan kuitenkin koko setin ja vaihdan kaikki.

Maanantaina harjoiteltiin. Meni ihan jees. Eukkolaulu alkaa jo sujumaan hyvinkin mallikelpoisesti. Soiteltiin myös Afrikan yötä, mikä sekin vain paranee koko ajan. Legendaakin muisteltiin ja Herraa hyvää kiittäkää. Ihan perusharjoitukset, muisteltiin vanhoja juttuja eikä taidettu lisätä mitään uutta. Korjatkaa toki harput jos ihan väärin muistan.

4 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Ajattelitko ihan Raahen musiikkiliikkeeseen mennä mandoliininkieliä kyselemään?

Tiina kirjoitti...

no täällä oulussa kun oon, niin kävin tuolla musiikki kullaksella. oli niillä hienoja mandoliinejakin. sanoin että kunhan tuo opintotuki vähän nousee niin sitten ostan. no myyjä siihen, että tosiaan, sehän on nousemassa. jouduinkin perumaan puheeni, tai lisäsi että kunhan se nousee vielä vähän enemmän niin sitten ostan uuden mandoliinin.

Henna kirjoitti...

Kokeilitko soittaa uusia maniskoja, Tiina? Onko ne yhtään kevyempiä, kyselee hän.

Tiina kirjoitti...

no olihan ne kevyempiä. kielet lähempänä kaulaa. myyjä sano, että vois koittaa säätää sitä juttua jonka yli kielet menee siellä alapäässä. kai sitä voi kokeilla tai ainakin miettiä että auttaiskohan se