sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Lauantaista vielä

Tässäpä siis lauantain eväät; suklaa banaani kermakakku sokerikoristeharjoituksin. Kakku on kostutettu vaniljamaidolla ja välissä on banaania johon on murskattu levyllinen suklaata. Päällä on kermavaahtoa, johon on sulatettu sekaan toinen suklaalevy ;).

Tilasin uusia päitä pursottimeen ja pakkohan niitä oli testata. Tuloksena siitä nämä ruusut ja lehdet. Massana käytin royal icingia eli vaahdotettua munankeltuaista johon sekoitetaan niin paljon tomusokeria että rakenne on tarpeeksi tukeva. Uusi tuttavuus oli myös koripunospursotin. Vaatii harjoittelua, mutta eiköhän se tästä.

Soittoharjoitukset meni kyllä mukavasti ja hyvässä hengessä. Tuntui taas, että kyllä tämä tästä ja että tässähän tullaan koko ajan paremmiksi. Kakku kyllä kummasti piristää mieltä. Afrikkalaulu on kyllä minun suosikki, ja nyt vielä kun lauletaan äänissä, siitä tulee upea! Olen vieläkin niin lumoutunut meidän soitosta ja laulusta. Jotenkin se on niin ihmeellistä että se musiikki lähtee meistä. Eihän me edes olla mitään muusikkoja! Omaksi iloksihan me vain soitellaan, mitä kakunsyönnin ohessa keretään. Mutta mahtavia onnistumisen kokemuksia tämä kyllä tarjoaa, kiitos vaan teille, rakkaat harppusiskot.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Kiitos vain Tiinalle koripunoksen näyttämisestä, tein Eeron maidottoman/soijattoman lisäsynttärikakun eilen samalla mallilla. Päällä oli suklaavoikiisseliä.

Ja jo vain, soittaminenkin oli oikein kivaa. Tuli oikeen semmonen flow - tämähän sujuu ja voisi jatkaa vaikka kuinka kauan!

Olen myös yrittänyt opetella hengittämään Donnybrookissa, katotaan sitten illalla osuuko hengenvedot oikeisiin kohtiin.

Henna kirjoitti...

On kyllä aivan loistavaa terapiaa teidän kanssa soittaminen! Omat murheet kyllä unohtuvat täysin, kun uppoudutaan soittamiseen ja muuhun oheistoimintaan. Ootte ihania kaikki.