sunnuntai 16. syyskuuta 2007

terve kaikille!

juu eilen taas harjoteltiin (Tiinan kanssa). Meni tosi kivasti. Soitettiin kaikkia mahdollisia lauluja ja ne meni niin hyvin että todettiin, että tarvitaan uusia. Me ei olla sillä tavalla rajoittuneita, että soitettaisiin vain omia tai vain kovereita. Pitää siis miettiä meille sopivia lauluja tai keksiä niitä omasta päästä. Ja ei ne nyt ihan täydellisesti mene ne entisetkään piisit, mutta kiva olisi jo soitella jotain muutakin.

Eukkopiisi tarvii alttostemman, kun ei vain ääni riitä. Ei kulje niin korkealta, paitsi Hennalla. Metallikappale on aivan sairaan hyvä ja tosi metallinen. Nyt vasta huomasin, että siinähän ei tosiaan lauleta, mutta ei se haittaa! Myös markkinalaulu kulkee ja rokkaa.

Oon muuten tehny salassa töitä. Oon kirjotellut sekalaisia nuotteja jonoon, toivoen että niistä tulisi jotain, mitä voisi musiikiksi kutsua. Mutta semmoiset tihutyöt loppuvat nyt, sillä hajotin taas tuon soittopelini. En siin munni- enkä huuliharppua vaan mandoliinin.

8 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hajotit mandoliinin - taas? Siis kolmannen kerran, vai tarkoitatko nyt sitä katkennutta kieltä jonka korvaaja on edelleen mun käsilaukussa?

Tiina kirjoitti...

eikäkun hajotin sen ihan oikeasti. Yks vritintappi on ollut tosi jäykkä vääntää, joten minäpä viksuna väänsin sitä phdeillä. nuppi irti.

Henna kirjoitti...

Jospa ne söpösivuvirman ukot saisivat samalla sen alatallankin laskettua?

Anonyymi kirjoitti...

juu eilen taas harjoteltiin (Tiinan kanssa)...Lähettänyt Tiina. TÄH? Siis kuka on harjoitellut kenen kanssa? Tiinan toisen persoonansa kanssa vai?

Tiina kirjoitti...

juu eikäkun se vain oli semmonen heitto, kun on ollut aika monet harjoitukset ilman tiinaa niin nyt oli sitten tiinan kanssa. me, myself and i

Tiina kirjoitti...

muuten ihan vaan vähän rappaa, että kuka tänne anonyyminä kirjottelee... saa toki kirjottaa, mutta en ehkä nuku ens yönä kun mietin että kuka ihme, kuka...

Päivi kirjoitti...

Lisäsin kommenttilomakkeeseen kainon pyynnön allekirjoituksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Hih, minähän se olin, rakas lankosi.
Nuku hyvin ensi yönä.

kimmo